headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Autorondreis Namibië

Fly-Drive Namibië Autorondreis

Een autorondreis is de ideale manier om Namibië te leren kennen: de auto is het perfecte vervoersmiddel voor je rondreis door Namibië! Het wegennet in Namibië is goed ontwikkeld. De nationale hoofdweg is geasfalteerd, maar je zult tijdens de reis ook veel over grindwegen rijden. Je kunt je eigen tempo bepalen en stoppen waar en wanneer je maar wilt. Het is een fijne manier van reizen en geeft je veel vrijheid onderweg. Veel OutSight reizigers beginnen hun Namibië autorondreis in Zuid-Afrika. De vluchten naar Zuid-Afrika gaan vaker, en zijn een stuk voordeliger. Ook de prijzen van autohuur liggen lager in Zuid-Afrika. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om je rondreis in Windhoek te beginnen!

 

Namibie-autorondreis

 

We bieden verschillende bouwstenen en autorondreizen aan in Namibië & Botswana: autorondreizen waarbij je begint- en eindigt in Windhoek en autorondreizen waarbij je begint en eindigt in Zuid-Afrika! Onze bouwstenen zijn flexibel en kunnen naar wens altijd nog aangepast worden. Kies uit onze bouwstenen, en maak je eigen Namibië autorondreis op maat!

 

Omdat wij zelf ook erg houden van ‘vrijheid, blijheid’ bieden we je de mogelijkheid om Namibië excursies bij te boeken, maar zijn onze excursies nooit verplicht! Kies er dus zelf voor of je je Namibië autorondreis wilt aanvullen met een ballonvlucht in Sossusvlei, of bijvoorbeeld een Bushmenwalk bij Gobabis!

 

Hier vind je een overzicht van onze autorondreizen Namibië:

Namibie bouwsteen Fly Drive in t Kort

 

Namibie bouwsteen Fly Drive Hoogtepunten

 

Namibie bouwsteen Fly Drive Hoogtepunten Namibie Botswana

 

Namibie bouwsteen Fly Drive Namibie Compleet

 

Namibie bouwsteen Fly Drive Het Grote Afrikaanse Avontuur

 

 

Teveel keuze? Moeilijk kiezen? Of geen zin om te puzzelen? Bekijk dan onze kant-en-klare individuele Namibië rondreizen; door ons samengesteld op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je hier een dag langer of daar een dag korter, de reis andersom of Namibië combineren met Zuid-Afrika? Geen probleem! We kunnen de rondreizen altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!

 

Namibie reisbureau

 

 

Waarom OutSight?

Anders dan bij veel anderen zijn onze reizen flexibel, individueel en op maat, dus:

-geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
-geen verplichte excursies, terwijl je liever ter plaatse kijkt hoe je de dag invult
-met of zonder vlucht, geen probleem: als je liever zelf je vlucht regelt kun je bij ons het losse landarrangement boeken!

 

 

Interesse?

Bekijk onze Namibië bouwstenen en Namibië rondreizen, stuur ons je vragen of vakantieplannen per mail of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656. We helpen je graag op weg naar Namibië!

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider