headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Namibië & Botswana bouwstenen:

Ontdek het dierenrijk en de prachtige Sossusvlei in Namibië & Botswana!

Op zoek naar een mooie maatwerkreis naar Namibië? Hier vind je een overzicht van de Namibië en Botswana bouwstenen voor jouw maatwerkreis! Deze bouwstenen zijn reisblokken van meestal een paar dagen lang, en door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Botswana en/of Namibië  reis op maat.


14 bouwstenen

Namibie-bouwsteen Windhoek

Easy Landing Windhoek

2 dagen, 1 nachten

€ 109,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Windhoek word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in het centrum van de stad brengt. De volgende morgen komt onze vertegenwoordiger langs in het hotel met alle informatie en daarna wordt de auto bij het hotel afgeleverd. Het avontuur kan beginnen!

lees verder »

Fly-drive: Namibie in ’t kort

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 855,- p.p.

In een week bezoek je de hoogtepunten van Namibië: de oranje duinen van de Sossusvlei, het Duits-koloniale Swakopmund en het wild in Etosha National Park, je eindigt weer in Windhoek.

lees verder »
Namibie - Fly-drive Sossusvlei

Fly-drive: Hoogtepunten van Namibië

13 dagen, 12 nachten

vanaf € 1429,- p.p.

In een kleine twee weken reis je langs de hoogtepunten van Namibië, waarbij je naast de oranje duinen van de Sossusvlei ook het Duits-koloniale Swakopmund, de rotstekeningen van Twijfelfontein en Etosha bezoekt.

lees verder »
Namibie- bouwsteen Himba vrouw

Op bezoek bij de Himba’s

4 dagen, 3 nachten

€ 239,- p.p.

Bij deze bouwsteen maak je kennis met de cultuur en manier van leven van de Himba nomadenstam. De Himba zijn gekleed in zeer traditionele kleding en smeren hun haar, lichaam en kleding in met een mengsel van rode aarde en dierlijk vet waardoor ze er zeer bijzonder uit zien.

lees verder »
Namibie Botswana-Flydrive Hoogtepunten

Fly-drive: Hoogtepunten van Namibie en Botswana

19 dagen, 18 nachten

vanaf € 2389,- p.p.

Fly-drive van bijna 3 weken door Namibië en Botswana! Je bezoekt de Sossusvlei, Swakopmund, de rotstekeningen van Twijfelfontein, het wild in Etosha en Chobe National Park, de Okavanga Delta en de Kalahari woestijn!

lees verder »
Fly-drive namibie autorondreis

Fly-drive: Namibie compleet

21 dagen, 20 nachten

vanaf € 1799,- p.p.

Tijdens deze complete autorondreis bezoek je twee landen: Zuid Afrika en Namibië! Je reist vanuit Kaapstad via Augrabies Falls en het Kgalagadi Transfrontier Park naar Namibië waar je alle hoogtepunten bezoekt, voor je via de Oranje rivier weer terug rijdt naar Kaapstad.

lees verder »
Fly-drive namibie zuid-afrika

Fly-drive: Het grote Afrikaanse avontuur

21 dagen, 20 nachten

vanaf € 2275,- p.p.

Tijdens deze avontuurlijke autorondreis bezoek je drie verschillende landen in Afrika! Je reist per eigen huurauto vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika via de hoogtepunten van Namibie en Botswana weer terug naar Johannesburg in Zuid-Afrika, waar deze rondreis eindigt.

lees verder »
Namibie bouwsteen Fish River Canyon

Fish River Canyon; indrukwekkende uitzichten

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 205,- p.p.

Ontdek de Fish River Canyon; de grootste canyon in Afrika met een lengte van 160 kilometer en 550 meter diep. Je kunt hier mooi wandelen en paardrijden en je overnacht in een sfeervolle lodge.

lees verder »
Namibie - bouwsteen Sossusvlei

Sossusvlei: oranje duinen & witte zoutpannen

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 139,- p.p.

De rode zandduinen van de Sossusvlei zijn absoluut een hoogtepunt van je reis door Namibie. Je ziet de kleuren en schaduwen veranderen met de stand van de zon. Beklim een duin of maak een spectaculaire ballonvaart!

lees verder »
Namibie- Etosha-bouwsteen

Etosha, wild spotten bij de waterbron

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 149,- p.p.

Het Etosha National Park is een perfecte plek voor ‘game spotting’. Je verblijft in 2 verschillende Rest Camps, middenin het park. Door de droge omgeving komen de dieren naar de drinkplaatsen om water te drinken.

lees verder »
Namibie bouwsteen -Etosha, Dolomite

Etosha, in het Dolomite Camp

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 252,- p.p.

Deze bouwsteen brengt je naar het Dolomite Camp, in het uiterste westen en zeer rustige gedeelte van Etosha. Je verblijf in een comfortabele lodge is inclusief ontbijt en eventuele gamedrives met een gids van de lodge!

lees verder »
Botswana rondreis

Okavango Delta; per kano op zoek naar wild

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 766,- p.p.

Tijdens een bezoek aan de Okavango Delta kun je wild spotten vanaf de grond, het water of in de lucht. Je overnacht in de lodge Moremi Crossing, in een comfortabele safaritent!

lees verder »
Botswana-bouwsteen Chobe, bootsafari

Chobe; bootsafari met badderende olifanten

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 185,- p.p.

Het Chobe National Park is een van de hoogtepunten in Botswana, vooral bekend om de enorme kuddes olifanten en buffels. Je verblijft in de gezellige Chobe Safari Lodge, vanuit de lodge kun je gamedrives per landcruiser maken of een bootcruise maken over de rivier.

lees verder »

Victoria Falls, het donderende water

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 239,- p.p.

De Victoria Falls liggen op de grens van Zimbabwe en Zambia en behoren tot de zeven wereldwonderen! Je reist per transfer van Chobe naar Vic Falls, waar je 1 of 2 nachten overnacht in de omgeving van de watervallen.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider