headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Etosha, in het Dolomite Camp

Etosha National Park

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Namibie bouwsteen -Etosha, Dolomite

Het Etosha National Park is een van de hoogtepunten van Namibië en een perfecte plek voor ‘game spotting’. Etosha ligt in het noorden van Namibië en is bijna net zo groot is als Nederland. Omdat de omgeving zo droog is, komen de dieren naar de drinkplaatsen om water te drinken.

 

Tijdens deze bijzondere bouwsteen verblijf je twee nachten in Etosha het bijzondere Dolomite Camp, een comfortabele lodge in het uiterste westen van het park. Dit gedeelte van het park is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, en daardoor erg rustig. Je kunt hier naast grote kuddes olifanten en zwarte neushoorns, ook springbokken, giraffen, oryxen, zebra’s, impala’s, struisvogels, hyena’s, leeuwen, luipaarden en jachtluipaarden zien.


Dag 1: aankomst in het Etosha National Park
Dag 2: vrije dag in Etosha National Park
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 252,- p.p. in het laagseizoen
Prijs vanaf € 352,- p.p. in het hoogseizoen

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen in lodge inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: vervoer, entreegeld Etosha National Park, persoonlijke uitgaven en drankjes

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Laagseizoen: 1 november t/m 30 juni
Hoogseizoen: 1 juli t/m 31 oktober

 

Periode: gehele jaar

 

Reiscode: NAJ072

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief autohuur, omdat er verschillende prijzen zijn voor de autohuur, afhankelijk waar je vandaan komt en hoe lang je op reis bent.

Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in het zeer bijzondere Dolomite Camp, een luxe lodge in het uiterste westen van Etosha. Dit gedeelte van het park is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, en daardoor erg rustig. De lodge is niet omheind, waardoor dieren heel dichtbij kunnen komen! Je verblijft 2 nachten in een stevige safaritent met rieten dak, voorzien van goede bedden met muskietennet, terras met zitje, kluis en eigen badkamer.

 

Lees hier meer over de verschillende accommodaties in het Etosha National Park, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Namibië en Botswana.

Dag 1: aankomst in het Etosha National Park
Vandaag kom je aan in het  Etosha National, een van de hoogtepunten van Namibië en een perfecte plek voor ‘game spotting’. Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in het bijzondere Dolomite Camp, een comfortabele lodge in het uiterste westen van het park. Gasten van deze lodge hebben toegang tot het Etosha National Park via de Galton Gate. Dit gedeelte van het park is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, en daardoor erg rustig. Nadat je hebt ingecheckt in de lodge kan je ontspannen bij je safaritent, op een van de ligstoelen bij het zwembad of op het terras met uitzicht op de waterhole.

 

Dag 2: vrije dag in Etosha National Park
Vandaag heb je de hele dag om wild te spotten in Etosha. In de omgeving van de lodge bevinden zich kuddes van de bijzondere ‘Hartmann’ bergzebra’s die niet voorkomen in het oosten van het park. Dolomite Camp ligt tussen bijzondere bergen, en de gamedrives die je hier kunt maken geven een totaal ander beeld. Het toerisme is in dit gedeelte van het park pas enkele jaren geleden toegestaan, en nog steeds heel beperkt, waardoor unieke dieren zoals de zwarte neushoorn zich hier prima thuis voelen.

 

Er zijn veel drinkplaatsen en tijdens het regenseizoen is dit gebied een waar toevluchtsoord voor alle dieren van het park. Je kunt zelf op pad gaan, of een gamedrive maken met een van de gespecialiseerde gidsen van de lodge!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Als je nog wat langer wilt genieten van dit prachtige park, kun je bijvoorbeeld ook de bouwsteen Etosha, wild spotten bij de waterbron boeken. Je verblijft dan in 2 verschillende Rest Camps en reist richting het oosten. Ook zou je een nacht kunnen bijboeken in de sfeervolle Aoba Lodge vlakbij de oostelijke entree van het park. Dit is ideaal als je op weg bent naar Rundu of het Waterberg Plateau!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider