headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Etosha, wild spotten bij de waterbron

Etosha National Park

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Namibie- Etosha-bouwsteen

Het Etosha National Park is een van de hoogtepunten van Namibië en een perfecte plek voor ‘game spotting’. Etosha ligt in het noorden van Namibië en is bijna net zo groot is als Nederland. Een groot deel van het park bestaat uit een enorme zoutvlakte, het park wordt daarom ook wel ‘great white place’ genoemd.

 

Omdat het hier heel erg droog is, komen de dieren naar de drinkplaatsen om water te drinken. Je kunt je auto parkeren bij zo’n waterholeen dan komen de dieren vanzelf langs! Je kunt hier naast grote kuddes olifanten en zwarte neushoorns, ook springbokken, giraffen, oryxen, zebra’s, impala’s, struisvogels, hyena’s, leeuwen, luipaarden en jachtluipaarden zien.


Dag 1: aankomst in het Etosha National Park
Dag 2: vrije dag in Etosha National Park
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 149,- p.p. in het laagseizoen
Prijs vanaf € 215,- p.p. in het hoogseizoen

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen in twee verschillende Rest Camps inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: vervoer, entreegeld Etosha National Park, persoonlijke uitgaven en drankjes

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Laagseizoen: 1 november t/m 30 juni
Hoogseizoen: 1 juli t/m 31 oktober

 

Periode: gehele jaar

 

Reiscode: NAJ070

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief autohuur, omdat er verschillende prijzen zijn voor de autohuur, afhankelijk waar je vandaan komt en hoe lang je op reis bent.

Tijdens deze bouwsteen verblijf je in twee verschillende Rest Camps.

 

Deze Rest Camps hebben een restaurant, winkel, zwembad, telefoon, benzinestation en een verlichte drinkplaats. De kamers zijn netjes, zeer sfeervol, met een zitje voor de deur en een eigen badkamer.

 

Lees hier meer over de verschillende accommodaties in het Etosha National Park, en ook de algemene informatie over onze hotels in Namibië en Botswana.

Dag 1: aankomst in het Etosha National Park
Vandaag kom je aan in het Etosha National, een van de hoogtepunten van Namibië en een perfecte plek voor ‘game spotting’. Je verblijft de eerste nacht in Okaukuejo in het zuiden van het park. Nadat je hebt ingecheckt in je kamer kun je heerlijk ontspannen bij het zwembad, tot de ergste warmte voorbij is. Dan rijd je naar een van de vele drinkplaatsen om te zien welke dieren dorst hebben. De drinkplaatsen worden ’s avonds verlicht, zodat je eventueel de hele nacht op kunt blijven om te kijken naar de bezoekende dieren!

 

Dag 2: vrije dag in Etosha National Park
Vandaag heb je de hele dag om wild te spotten in Etosha, terwijl je op weg bent naar het volgende Camp: Halali Camp in het centrum van Etosha National Park. We raden je aan om via het westelijke deel van Etosha naar Halali te rijden, hier vind je een paar wonderlijke Moringa bomen en de Okondeka waterplaats met z’n eigen troep leeuwen. Ook het Halali Camp heeft een zwembad en een verlichte drinkplaats.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Als je nog wat langer wilt genieten van dit prachtige park, kun je bijvoorbeeld nog een nacht bijboeken in de sfeervolle Aoba Lodge vlakbij de oostelijke entree van het park. Dit is ideaal als je op weg bent naar Rundu of het Waterberg Plateau. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een verblijf in het Dolomite Camp, een luxe lodge helemaal in het westen van Etosha!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider