headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Fly-drive: Namibie in ’t kort

Windhoek – Sossusvlei – Swakopmund – Twijfelfontein – Etosha National Park - Windhoek

8 dagen, 7 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Deze bouwsteen neemt je mee naar de echte hoogtepunten van Namibië. Van Windhoek reis je via de oranje duinen van de Sossusvlei naar Swakopmund, een Duits-koloniaal plaatsje waar je leuke dingen kan ondernemen. Via Twijfelfontein reis je door naar Etosha National Park, waar je wild kunt ‘spotten’ bij de drinkplaatsen. Je eindigt weer in Windhoek.


Dag 1: ophalen huurauto in Windhoek, naar Sossusvlei
Dag 2: bezoek Sossusvlei
Dag 3: naar Swakopmund
Dag 4: naar Khorixas/Twijfelfontein
Dag 5: naar Okaukuejo, Etosha National Park
Dag 6: vrije dag in Etosha, naar Aoba
Dag 7: naar Windhoek
Dag 8:
inleveren huurauto, einde bouwsteen

Prijs vanaf € 855,- p.p. 1 november t/m 31 december 2018
Prijs vanaf € 829,- p.p. 1 januari t/m 30 juni 2019
Prijs vanaf € 910,- p.p. 1 juni t/m 31 oktober 2019

Inbegrepen: 7 hotelovernachtingen in middenklasse hotels en lodges inclusief ontbijt, 7 dagen autohuur categorie K4 met airco (Renault Duster 4X4 of gelijkwaardig), Super Collision Damage Weaver, Super Theft Loss Waiver, 14% tax, 2e chauffeur, onbeperkt aantal kilometers en WA verzekering, routebeschrijving met tips.

 

Niet inbegrepen: internationale vlucht, overige maaltijden, entreegelden, fooien, facultatieve excursies, persoonlijke uitgaven, lokale belastingen en brandstof voor de autohuur.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Let op: lees ook de voorwaarden autohuur (starten in) Namibië.

 

Reiscode: NAJ001

Tijdens je rondreis door Namibië en Botswana verblijf je in sfeervolle accommodaties die zorgvuldig door onze lokale Nederlandse agent zijn uitgezocht. In een aantal plaatsen kun je kiezen tussen verschillende accommodaties,af en toe een wat luxer verblijf of een bijzondere lodge verhoogt het reisplezier van de gehele reis!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Namibië en Botswana met een overzicht van alle lodges, hotels en andere accommodaties die we aanbieden. Onze landenspecialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

Sossusvlei: ballonvlucht

Prijs € 555,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Namibie excursie-Sossusvlei-ballonvlucht

Tijdens deze excursie maak je een ballonvlucht boven de Sossusvlei; absoluut een unieke ervaring! Je wordt ’s ochtends opgehaald bij de lodge en naar de ballon gebracht. De luchtballon gaat langzaam omhoog, waarna je ruim een uur in stilte kunt genieten van het uitgestrekte landschap. (meer…)

Swakopmund: de levende woestijn

Prijs € 59,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Namibie excursie- de levende woestijn

Tijdens deze excursie ga je met een gids de duinen in tussen Walvis Bay en Swakopmund, op zoek naar het leven in de woestijn. Zo vind je hier de Damarastern, een beschermde vogelsoort, en kun je gekko’s, schorpioenen, slangen, kameleons en skinken (soort hagedissen) tegenkomen. (meer…)

Dag 1: ophalen huurauto in Windhoek, naar Sossusvlei
Vandaag haal je de huurauto op bij het vliegveld van Windhoek en rij je ongeveer 350 kilometer verder richting Sesriem voor een bezoek aan de prachtige duinen van de Sossusvlei. Je verblijft hier twee nachten in een comfortabele safaritent in een ‘Desert Camp‘ vlakbij de entree van de Sossusvlei. Een unieke locatie, met werkelijk prachtig uitzicht rondom!

 

Dag 2: bezoek Sossusvlei
Natuurlijk sta je vandaag vroeg op, om volop te kunnen genieten van het  heldere ochtendlicht en de schitterende kleuren van de zandduinen bij het opkomen van de zon! Voor de energieke reizigers is er de mogelijkheid om een duin te beklimmen of  naar de ‘Hidden’ of de ‘Dead Vlei’ te lopen. Andere mogelijke excursies zijn een ballonvaarten of een vliegtocht per klein vliegtuigje over de duinen. Zie het tabblad excursies voor de mogelijkheden.

 

Dag 3: naar Swakopmund
Hierna gaat de reis verder naar Swakopmund, ongeveer 300 kilometer rijden, onderweg heb je schitterende uitzichten over de woestijn en passeer je de indrukwekkende Kuiseb Canyon. Je kunt rechtstreeks via de C14 naar Walvis Baai aan de kust rijden of je kunt de weg nemen via de Ganab Plains; die wat langer is maar wel erg mooi. Hier lopen grote kuddes struisvogels, springbokken en wrattenzwijnen! Je verblijft in Swakopmund in een gezellig pension aan de Atlantische kust, gerund door Duitse eigenaren. Tijdens het uitgebreide ontbijt heb je prachtig uitzicht over de oceaan!

 

Dag 4: naar Khorixas/Twijfelfontein
Wanneer je vandaag verder langs de Atlantische Oceaan naar Henties Baai rijdt, krijg je een duidelijke indruk van de verlatenheid en troosteloosheid van de ‘Skeleton’ kust. Als je dat wilt kun je onderweg een bezoekje brengen aan de enorme zeehondenkolonie bij Cape Cross. Na Uis kom je eerst langs de Brandberg, dan het hoogste punt in Namibië; Königstein en vervolgens de bekende “White Lady”. Op weg naar Twyfelfontein is er een kans dat je woestijnolifanten ziet. Hun enorme voetsporen zijn regelmatig op de weg te zien, een bewijs van hun aanwezigheid!Je verblijft in een bijzondere en sfeervolle lodge in Khorixa. Vandaag rijd je ongeveer 310 kilometer.

 

Dag 5: naar Okaukuejo, Etosha National Park
Vanuit Khorixas gaat de reis verder naar het Etosha National Park (ongeveer 260 kilometer rijden), een van de hoogtepunten van deze reis, voor twee volle dagen ‘game spotting’. We hebben een kamer voor je geboekt in het Okaukuejo restcamp, in het zuiden van het park. Dit camp heeft een restaurant, winkel, zwembad, benzinestation en een verlichte drinkplaats, zodat je de hele nacht kunt zitten en hopen iets heel bijzonders te zien. Nadat je hebt ingecheckt in het hotel kan je eerst heerlijk ontspannen bij het zwembad, tot de ergste warmte voorbij is. Dan rijd je naar een van de vele drinkplaatsen om te zien welke dieren dorst hebben.

 

Dag 6: vrije dag in Etosha, naar Aoba
Vandaag kun je de hele dag speuren en om je heen kijken terwijl je op weg bent naar het volgende Kamp: Aoba Camp, vlakbij de oostelijke entree van het park.

 

Dag 7: naar Windhoek
Na alle ervaringen in Etosha, reis je naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Het is ongeveer 530 kilometer rijden. Windhoek heeft ruim 300.000 inwoners en is een overzichtelijke stad met moderne gebouwen, winkels, hotels en (internationale) restaurants. Het centrum van de stad is makkelijk te bewandelen, met als bekendste bezienswaardigheid de Christuskirche.

 

Dag 8: inleveren huurauto, einde bouwsteen
Deze bouwsteen zit erop. Vandaag lever je de huurauto weer in op het vliegveld van Windhoek. Natuurlijk is het ook mogelijk je reis door Namibië te verlengen en/of een combinatie te maken met Zuid-Afrika of Botswana. We maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider