headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Camps & Lodges in Etosha National Park

Tijdens onze bouwstenen in het Etosha National Park heb je de keuze tussen verschillende accommodatie. Hieronder vind je beschrijvingen van de Camps en Lodges die we voor je kunnen boeken in en bij het Etosha National Park.

 

Etosha map

 

 

 

Halali Camp
Namibie-Etosha-Halili, olifanten
Het Halali Rest Camp  ligt tussen een paar heuvels, in een verder vlakke omgeving, tussen Mopane bomen.  Het Camp heeft een eigen ‘floodlit waterhole’, en in de directe omgeving vind je nog meer door dieren drukbezochte waterholes! Namibie-Etosha-Halili, poolDe ligging tussen Okaukuejo and Namutoni, in het centrale gedeelte van het park, zorgt dat het Camp gemakkelijk te bereiken is vanuit zowel de Anderson als de Von Lindequist Gate. Dit gedeelte van het park wordt ook bezocht door dagjesmensen.  Het Halali Rest Camp heeft een eigen benzinepomp, restaurant, winkel, supermarkt, bar, uitzichtpunt en verlichte drinkplaats. Het is een groot en ruim park, met naar bovenstaande faciliteiten ook een kampeerterrein.
Namibie-Etosha-Halili, kamers
De kamers die wij boeken bevinden zich in vrijstaande stenen huisjes, met meerdere kamers per gebouw. Elke kamer heeft een goed bed, een muskietennet, een koelkastje en een eigen badkamer.

 

 

 

 

Mondjila Safari Camp
Namibie-Etosha-Mondjila, tenten Het Mondjila Safari Camp ligt op ca. 30 km van de Anderson Gate, en biedt accommodatie in luxe safaritenten voor een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding! 

Namibie-Etosha-Mondjila, uitzichtEr is een bar, zwembad en een gezellig restaurant met rieten dak,

 

waar je ’s avond heerlijk en sfeervol kunt dineren. Het personeel is vriendelijk, er is wifi en er staan BBQ’s in de tuin.
Op het terrein is ook een camping!

 

 

Namibie-Etosha-Mondjila, tentDe stevige, permanente safari-tenten staan op een stenen ondergrond en zijn goed uitgerust met echte bedden met een klamboe, een mooie douche en een toilet. Het uitzicht vanaf de tenten over de weide omgeving is prachtig!

 

 

 

Okaukeujo Rest Camp
Etosha-okaukuejo, entreeHet Okaukeujo Rest Camp ligt  in het hart van Etosha. Hier is ook het administratieve centrum van Etosha, en eigenlijk alle reizigers die Etosha bezoeken, komen langs in dit Camp. Het staat beroemd om haar drukbezochte verlichte drinkplaats. Het Camp is ooit Etosha- okaukuejo, uitzichtgebouwd als militaire basis aan het begin van de vorige eeuw, maar nu een populaire en comfortabele accommodatie. De herkenbare toren markeert de entree.

Je vindt hier een zwembad, restaurant & bar, winkel, bewaakte parkeerplaats en er is tankstation.

Etosha- okaukuejo, kamerDe kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een koelkast en een waterkoker.

 

 

 

 

 

 

Dolomite Camp
Namibie-Etosha, Dolomite CampDolomite Camp is een luxe lodge in het uiterste westen van Etosha. Dit gedeelte van het park is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, en daardoor erg rustig. De lodge is niet omheind, waardoor dieren heel dichtbij kunnen komen!

Namibie-Etosha-Dolomite Camp, uitzicht

 

Het Dolomite Camp heeft 13 huisjes/tenten, een zwembad, loungedek met uitzicht op de omgeving, restaurant en nog meer heerlijke plekken om te zitten, lezen, kijken en relaxen.

Namibie-Etosha-Dolomite Camp, kamer

 

Je verblijft hier in een stevige, permanente safaritent, meer een huisje met rieten dak, voorzien van goede bedden met muskietennet, terras met zitje en eigen badkamer.

Contact
close slider