headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hoe werkt het in Namibie?

Veel OutSight reizigers beginnen hun Namibië rondreis in Zuid-Afrika. De vluchten naar Zuid-Afrika gaan vaker, en zijn een stuk voordeliger. Ook de prijzen van autohuur liggen lager in Zuid-Afrika. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om je rondreis in Windhoek te beginnen!

Namibie-onderweg

We bieden verschillende autorondreizen aan in Namibië & Botswana. Zo zijn er autorondreizen waarbij je begint- en eindigt in Windhoek en we hebben daarnaast autorondreizen waarbij je begint en eindigt in Zuid-Afrika. Absoluut de meest populaire rondreis is onze topper ‘Het Grote Afrikaanse avontuur’. Naast de autorondreizen hebben we een aantal losse bouwstenen waarmee je jouw autorondreis kunt uitbreiden! Zo bieden we een korte rondreis waarbij je de Himba nomadenstam bezoekt en een bouwsteen naar het  Dolomite Camp in het westen van Etosha, een gebied waar geen van onze andere autorondreizen komt!

 

Daarnaast bieden we een aantal bouwstenen aan waarbij je kunt kiezen voor een bijzondere accommodatie, zoals de Sossusvlei Lodge of de Fish River Canyon Lodge. Je kunt deze bouwstenen eenvoudig toevoegen aan je autorondreis.

 

Natuurlijk is het altijd mogelijk om de autorondreizen aan te passen, door ergens een dag langer te blijven of juist iets korter.

 

 

Alle in het reisaanbod vermelde prijzen zijn per persoon bij boeking van min. 2 personen en geldig van 1 november 2018 tot en met 31 oktober 2019, exclusief hoogseizoentoeslagen (tenzij anders vermeld).


Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Prijzen per persoon op basis van twee personen. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact
close slider