headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

De boekingsprocedure was perfect! Altijd snelle reacties en duidelijke informatie.

 

De boekingsprocedure was perfect! Altijd snelle reacties en duidelijke informatie. Bedankt Joanne!

 

Onze reis was fantastisch en super goed georganiseerd!!!

Bedankt voor de geweldige vakantie en tot de volgende keer.

— Gerdie & Jan, Zutphen - zuidelijk Afrika

De reis zat heel goed in elkaar, qua afstanden, qua aantal dagen op een plek blijven.

 

 

Overall waren we echt super tevreden. De reis zat heel goed in elkaar, qua afstanden, qua aantal dagen op een plek blijven.

Echt heel goed gedaan!!!

— Erik & Wendy + kids - Zuidelijk Afrika

Namibie is een prachtig uitgestrekt land!

 

We hebben weer een geweldige reis gehad. Alles is prima verlopen en goed geregeld. We hadden een probleem met de auto maar uiteindelijk door Bidvest opgelost.

De enige zonnige dag van de 3 in Kaapstad waren we op de Tafelberg dus geluk. Verder een sharkdive gedaan, super ervaring en makkelijk via internet te regelen. Ook hebben we pinquins gezien in Boulder een uurtje rijden van Kaapstad.

Namibie is een prachtig uitgestrekt land, je komt weinig auto tegen maar wel veel mooie landschappen. Bij Twijfelfontijn hebben we een bezoek gebracht aan een modern dorp van de Damara´s om te zien hoe ze nu leven. Heel interessant.

De lodges waren allemaal goed maar sommige sprongen eruit, b.v. Toko Lodge, rustig, prachtig uitzicht, zeer betrokken eigenaar. Er was een Himba dorp naast de Lodge en hebben dat bezocht, geweldige ervaring. Vanuit deze lodge hebben we een andere route genomen want de Westgate van Etosha is sinds maart open. Lekker rustig en veel dieren.
Als we alles van te voren beter hadden bestudeerd hadden we het toch anders willen doen. Nu zijn we niet in de Okavango Delta geweest, de mooiste plek van Botswana.

 

Verguld dat we deze reis gemaakt hebben maar je moet wel van autorijden houden. We hebben ruim 6000km gereden.

Een zeer bijzondere ervaring rijker.

 

Tot de volgende keer

— Linda en adri Bruijstens, Amsterdam - Zuid-Afrika & Namibie

Kaapstad, wat een fe-no-me-na-le stad en vooral ook de omgeving er omheen was helemaal top

 

Het merendeel van de accommodaties was echt prima. Hamilton Parks in Hazyview was wel echt een toppertje, dat was echt onze favoriet. Superlocatie, geweldige kamers en hele leuke eigenaren. Ontbijt en avondeten waren top!
Olifants Rest Camp was ook echt een toplocatie, prachtig uitzicht over de rivier en het restaurant van Mugg & Bean had heerlijk ontbijt en prima avondeten. Echt heel leuk.

Skukuza vonden we daarentegen weer iets minder dan Olifants, prima kamp hoor alleen het restaurant had niet zoveel heel veel keuze. De omgeving van Skukuza is echter wel wat groener en bevat naar onze mening meer wildlife dan de omgeving van Olifants.

De diverse guesthouses (Honeypot, Rhino Coast Guesthouse, Aestas, Brenwin) waren over het algemeen allemaal prima. Vriendelijke mensen allemaal, ontbijt is bij de ene iets beter dan de ander maar allemaal voldoende.

Le Petit Karoo in Oudtshoorn was ook echt een hele leuke accommodatie, fantastisch uitzicht en een hele mooie kamer.


Ondanks dat we de reiswensen voor een groot deel zelf hebben aangegeven zou ik het achteraf toch iets anders hebben ingedeeld. In 23 dagen tijd hebben we 4500 km gereden en ondanks dat de wegen over het algemeen prima zijn was het sommige dagen wel erg veel.

Umhlanga Rocks en Durban vonden we erg leuk, het weer was ook weer goed (20-25 graden) en we kwamen aan op vrijdagmiddag, veel lokale Zuid-Afrikanen gesproken bij allerlei vrijdagmiddagborrels, erg gezellig en leuk allemaal.

De vlucht naar Port Elizabeth was prima en de Tuinroute was ook erg leuk en mooi om te doen. 

 

Vanaf Oudtshoorn vervolgens via Route 62 naar Stellenbosch gereden, hele mooie route en vervolgens naar Kaapstad, wat een fe-no-me-na-le stad en vooral ook de omgeving er omheen was helemaal top. 25 graden en lekker met je eigen auto naar Kaap de Goede Hoop rijden, wat wil een mens nog meer.

 

Van Stellenbosch en omgeving o.a. Franschoek hebben we helaas door tijdsgebrek niet heel veel gezien daarom wil ik zeker nog een keer terug naar Kaapstad. Ik heb het idee dat als je 2 weken naar Kaapstad gaat en je hebt een auto tot je beschikking je elke dag wel iets leuks kunt gaan bezoeken.

Het Kruger Park, ‘Garden Route-Route 62´ en Kaapstad en omgeving waren echt de absolute toppers van onze reis. Zeker voor die laatste 2 zou ik iets meer tijd uittrekken, maar goed, je hebt maar 23 dagen en je wilt zoveel zien.

 

Joanna, bedankt voor alles, mochten we binnen afzienbare tijd weer een verre reis willen boeken zullen we zeker aan Outsight Travel en jou in het bijzonder denken.

 

— Sjoerd, Alkmaar - Zuid-Afrika

Wij zijn heel tevreden over de reis en over de wijze waarop deze door jullie is georganiseerd. Ook dat we altijd heel snel antwoord kregen op mails!

Wij zijn heel tevreden over de reis en over de wijze waarop deze door jullie is georganiseerd.

Hierbij willen we ook expliciet benoemen dat  we altijd heel snel antwoord kregen op mails e.d. In de boekingsfase maar zeker ook tijdens de vakantie toen we problemen met de auto hadden.

Ja voor ons als kampeerders was dit een luxe ervaring 😉

In Waterberg konden we bij de lodge fantastisch braaien! 

 

Kortom, de communicatie met jullie is goed en prettig!

We kijken allevier terug op een prachtige reis waar we erg van hebben genoten. De lodges en kamers waar we overnacht hebben waren over het algemeen goed tot heel goed en we werden meestal zeer welkom ontvangen. Heerlijke ontbijtjes ook ‘s morgens!

— Dick en Marjolein - zuidelijk Afrika